MONTAGE & BYGGNATION

Alltifrån enstaka projekt
till serietillverkning av apparatskåp

Montage och byggnation är en central del i vår verksamhet. Vi skapar allt ifrån grunden till ett färdigt idrifttaget system på plats ute hos dig som kund.

Montage och byggnation är en central del i vår verksamhet. Vi skapar allt ifrån grunden till ett färdigt idrifttaget system på plats ute hos dig som kund, och vi hanterar både enstaka projekt och serietillverkning av apparatskåp.

Vi benämner vår produktion som smart då den är såväl tidsoptimerad som flexibel och effektiv. Vårt mål är en produktion av absolut högsta kvalitet och med de bästa komponenterna på marknaden. Vi har en hög kapacitet i volymproduktionen och expertis för specifika projekt. Vår nya kabelbearbetningsmaskin från Rittal möjliggör också en automatiserad produktion. Med den nya maskinen kan vi få ut färdiga kopplingskit direkt utan någon manuell hantering, eftersom underlaget för att få ut de färdiga kablarna går direkt ifrån konstruktionsprogrammet till maskinen för vidare bearbetning. På så sätt kan effektiviteten ökas ytterligare och kvalitén säkerställas.

Några exempel på produktområden som vi arbetar med idag är additiva maskiner såsom 3Dprinters, styrningar till förnyelsebara miljö- och energiprodukter, analysprodukter för gruvindustri , materialhantering, förpackningsmaskiner, plåtbearbetningsmaskiner, växelstyrningar, avfallsanläggningar med mera.

Vid frågor om montage och byggnation eller annat som rör vårt erbjudande – klicka här för att komma till Kontakt. 

MONTAGE & BYGGNATION Alltifrån enstaka projekt till serietillverkning av apparatskåp
Montage och byggnation är en central del i vår verksamhet.