Tack till alla som besökte oss!

Johanna Nyström
Updated: juni 28, 2024

Måndag den 2 mars invigdes vår nya produktionsanläggning på Tokebacka på ”riktigt”.

Det genom ett öppet hus för våra kunder, leverantörer och samarbetspartner. Totalt hörsammade ett 100-tal personer vår inbjudan och det bjöds på rundvandring i våra nya lokaler, nätverkande samt mat och dryck.

Karl-Johan Karlsson, ordförande i Samhällsbyggnadsnämnden, höll ett tal där han lovordade Elpros initiativ innan han med ett klipp förklarade den nya anläggningen för invigd.

En anläggning på totalt 3400 kvm, fördelad på 2900 kvm produktionsyta och 500 kvm för kontor och gemensamhetsutrymmen – med andra ord en rejäl kapacitetsökning.

Tack till alla som besökte oss! För er som inte hade möjlighet att komma – slå oss en signal eller skicka ett mail, så lovar vi ordna en rundvandring för er också…

Johanna Nyström

VD

Om Johanna

Johanna Nyström är VD för Elpro i Alingsås. Jag har en bakgrund inom ledarskap, försäljning och affärsutveckling. Med min erfarenhet och vision för bolagets framtid leder jag Elpro in i en fas av ökad tillväxt och innovation. Jag tillträdde min position som VD i början av 2024. Elpro i Alingsås AB är en framstående aktör inom avancerade automationslösningar.

arrow_left_cases_on arrow_right_cases_on
Välj språk

Svenska

Kontakt
contactCard_phone +46 322 66 85 50 contactCard_mail rfq@elpro.se