Elpro i nära samarbete med Siemens

Johanna Nyström
Updated: juni 27, 2024

Vi har hittat en nytt och smartare sätt att jobba för att få ned montagetiden för våra elskåp – detta tillsammans med Siemens. Läs mer om hur samarbetet gick till och om resultatet i senaste numret av Automationsnytt.

Johanna Nyström

VD

Om Johanna

Johanna Nyström är VD för Elpro i Alingsås. Jag har en bakgrund inom ledarskap, försäljning och affärsutveckling. Med min erfarenhet och vision för bolagets framtid leder jag Elpro in i en fas av ökad tillväxt och innovation. Jag tillträdde min position som VD i början av 2024. Elpro i Alingsås AB är en framstående aktör inom avancerade automationslösningar.

arrow_left_cases_on arrow_right_cases_on
Välj språk

Svenska

Kontakt
contactCard_phone +46 322 66 85 50 contactCard_mail rfq@elpro.se