Välkomna till Elmia Automation 15-18 maj!

maj 2, 2018 10:32

Vi vill hälsa alla hjärtligt välkomna till Elmia Automation som äger rum på Elmia i Jönköping 15-18 maj. Mässan räknas som Sveriges kanske viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri.

– För oss är det en självklarhet att delta på Sveriges ledande automationsmässa, där man som besökare kan utforska de senaste lösningarna i drift och upptäcka morgondagens teknik, säger Eivind Ottoson.

På mässan ges en komplett översikt av systemintegratörer samt komponent- och robotleverantörer. Här kan man effektivt också få svar på hur man kan automatisera sin produktion för att stärka sin konkurrenskraft.

– Vi vill vara på plats bland de absolut bästa inom branschen och möta såväl befintliga som potentiella kunder med vårt breda erbjudande.

Elpros monter är en öppen sådan på 12 kvm och utöver att man rent generellt vill saluföra sig så kommer också någon form av apparatskåp att visas upp för att på så sätt illustrera Elpros kompetens.

Under mässans fyra dagar kommer fem parallella produktionsmässor att äga rum, vilket gör Elmia Automation till en plattform för framtidens industri. Och affären är i fokus. Alla mässor besöks med en biljett.

Vi ses i monter D00:15 på Elmia Automation 15-18 maj 2018!

 

För öppettider, information och biljetter klicka här!