Jobba hos oss

Elpro som företag är inne i ett mycket expansivt skede och vi är alltid öppna för nya kontakter. Har du erfarenhet från elmontage och/eller intresse för programmering så är du välkommen att skicka in ditt CV till oss på mail info@elpro.se, så lovar vi att höra av oss. Se informationen nedan. Välkommen med din ansökan.

Just nu söker vi en skicklig elkonstruktör och en kompetent programmerare med placering i Alingsås.

I arbetet som elkonstruktör jobbar du självständigt men ändå tätt ihop med säljare, tekniker och slutkund. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av:

  • Förstudie/behovsanalys
  • Elkonstruktion
  • Idriftsättning och provkörning
  • Dokumentation enligt gällande standard
  • Support

För att bli framgångsrik i denna roll bör du vara självgående och trygg i din kompetens inom elkonstruktion. Du har en teknisk gymnasieutbildning i botten och självklart är du intresserad av att hålla dig uppdaterad på ny teknik inom området. Du har ett par års erfarenhet av byggnation av elskåp och gärna kunskap i maskindirektivet liksom gällande säkerhetsföreskrifter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande – det är också kravet på B-körkort. Du är en social person som har en stark känsla för service, även i situationer med högre arbetsbelastning. Du ska vara affärsinriktad och gilla kundkontakt och ha lätt för att diskutera med personer i ledande position ute hos kund. Du erbjuds ett mångfacetterat jobb på ett expansivt bolag där du tillåts ta ansvar och jobba kvalitetsmedvetet nära slutkund. Såsom programmerare jobbar du självständigt men ändå tätt ihop med övrig personal såsom konstruktörer, säljare och tekniker. Dina arbetsuppgifter innebär i huvudsak programmering av styrsystem. För att bli framgångsrik i denna roll bör du vara självgående och trygg i din kompetens. Du är utbildad alternativt självlärd inom programmering med ett genuint intresse för ämnet. Du har ett par års erfarenhet och självklart är du intresserad av att hålla dig uppdaterad inom området. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, övriga språk är meriterande, så även kravet på B-körkort. Du är en social person som har en stark känsla för service, även i situationer med högre arbetsbelastning. Du erbjuds ett utvecklande jobb på ett expansivt bolag där du tillåts ta ansvar och jobba kvalitetsmedvetet nära slutkund. Låter tjänsterna intressanta? Välkommen med din ansökan till jesper.ottoson@elpro.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer så kontakta gärna Jesper Ottoson på ovan mailadress eller via telefon 0322-66 85 54.