God fortsättning!

januari 8, 2018 16:17

För att möta ett ökat behov från marknaden har Elpros under senare tid anställt inte mindre än fem nya medarbetare, varav fyra är montörer och en är inköpare. Merparten kommer via bemanningsföretaget Söder & Co och har på så sätt varit inhyrda under ett tag. Detta underlättar onekligen anställningsprocessen då de kan gå direkt in i verksamheten utan någon upplärningstid.

På inköpssidan tar Jens Johansson vid efter Michael Holton och hans första uppdrag har varit att sjösätta vårt nya lagerautomatskoncept för förbättrad logistik. Jens har mångårig erfarenhet från just inköp och logistik, vilket gör att vi redan är ”på rulle” i detta projekt.

Inom kort hoppas vi också kunna presentera en ny konstruktör. En uppgörelse är nådd, men vilket tillträdesdatum som gäller beror lite på omständigheter som vi inte kan styra över. Mer information om detta senare

Och inte nog med detta – vi hoppas att det kommer att anställas en rad nya medarbetare under 2018 tack vare en ökad orderingång under senare tid.