Bra gensvar på Elmia Automation

juni 16, 2018 12:00

Elpros medverkan på Elmia Automation i Jönköping i mitten av maj har genererat en hel del positivt efterarbete – inte minst för säljsidan. Mässan räknas som Sveriges kanske viktigaste arena för produktion inom tillverkande industri och för Elpro var det en självklarhet att delta på Sveriges ledande automationsmässa.

– Vi fick ett mycket gott gensvar från mässans besökare och med oss hem i bagaget fick vi en hel del spännande leads att jobba vidare med. Några av dessa har till och med redan genererat konkreta order, säger Eivind Ottoson.

Att svensk industri går för högtryck och att branschen står inför spännande teknikskiften som kommer att förändra hela tillverkningsindustrin blev tydligt när Elmia Produktionsmässor, denna gång sex till antalet, genomfördes på en och samma gång. Det var första gången som dessa sex mässor arrangerades samtidigt under namnet Elmia Produktionsmässor. Spännande innovationer, nya material och de senaste nyheterna har visats av över 480 utställare.

– Mässatsningen har gett oss mersmak och det skulle förvåna mig mycket om vi inte är tillbaka 12-15 maj 2020, säger Eivind.

Besökssiffror för Elmia Produktionsmässor
Elmia Svets och Fogningsteknik samt Elmia Plåt: 10 570 st.
Elmia Verktygsmaskiner och Elmia 3D: 15 249 st.
Elmia Polymer: 7 681 st.
Elmia Automation: 11 903 st.